Skinnyminds

Skinnyminds

Wist je dat ik – naast de individuele trajecten en buddytrajecten via mijn eigen bedrijf – ook voor Skinnyminds als coach werk?

Je vindt hieronder meer informatie en allerlei links naar het Skinnyminds programma. 
Let wel: het is niet gegarandeerd dat je mij via die weg als coach krijgt!
Je kunt altijd je voorkeur aangeven, maar ik start gemiddeld 2 à 3 keer per jaar met een groep via Skinnyminds. Dus als je er zeker van wilt zijn dat je bij mij terecht komt; vraag het dan even na!

Boeken

Mieke Kosters werd met name bekend van haar boek ‘Het Geheim van Slanke Mensen’ waarop later de hele Skinnyminds methodiek is gebaseerd. 
Hier vind je een overzicht van alle boeken:

Klik op het boek voor meer informatie!  Via deze link kan je boeken in een bundel bestellen.

E-books (gratis)

Academy

Wil je toegang tot alle zes de trainingen die bij de e-books horen (t.w.v. €692) dan kan je een lidmaatschap op de Academy nemen (je betaalt per maand). 
Alle trainingen (online in je eigen tijd/tempo te volgen) bestaan uit verschillende modules, met videolessen, opdrachten, wekelijkse emails en een eigen werkboek.

Coachplan

Wil jij in een groep gelijkgestemden alles delen en op de Skinnyminds methode afvallen, dan kan je voor het 6-maanden coachplan gaan. 

Samen met zo’n 10 anderen word je intensief begeleid door een coach die gespecialiseerd is in eetgedrag. Ik (Claudia) ben één van de coaches die op deze manier voor Skinnyminds werkzaam is.

Het is (net zoals mijn eigen coaching hier via Gezonde Spanning Coaching) actiegericht en gericht op de vaardigheden die jij nodig hebt om af te vallen zonder dieet. 

Ervaar hoe fantastisch het is dat er iemand naar je luistert zonder oordeel. Het is enorm leerzaam dat een expert (die niet je vriendin hoeft te zijn), je eerlijk en open zegt waar het op staat.
En het is super effectief dat je bij de les wordt gehouden, je blijft focussen op je doel en kunt niet ontsnappen.

Coach worden?

Ben je een (oud) deelnemer en wil je net als ik coach worden bij Skinnyminds? Lees dan hier alles over de mogelijkheden die zij bieden! Er zijn regelmatig webinars waarin meer informatie gegeven wordt, dus bekijk vooral deze webpagina en schrijf je in als geïnteresseerde!

Wil je meer informatie?

Je mag altijd een vrijblijvend gesprek met me inplannen als je wilt weten wat voor jou de beste optie is. 
Ik kan je goed adviseren of jij meer tot je recht komt in een individueel traject of dat je baat hebt bij een coachgroep.