Downloads

Startgids

Alle begin is moeilijk, daarom deel ik mijn startgids graag met je. Print dit e-boek uit en start vandaag nog met afvallen zonder dieet. 
Ik heb een beknopte uitleg van het programma voor je uitgewerkt, jij kunt je doelen er in kwijt en er zijn allerlei ondersteunende schema’s.
Die laatste zijn ook los te downloaden, voor als je alleen die schema’s wilt printen…

Enthousiast geworden? 
Boek hier direct je kennismakingsgesprek!

Maandoverzicht - gewicht

Om je voortgang bij te houden, maar toch niet té snel te willen heb ik een tool voor je gemaakt waarbij je per maand kan bijhouden welke resultaten je hebt behaald. 
Download de PDF en vul hem digitaal of analoog in.

Het delen van je voortgang op social media moedig ik aan. Gebruik gerust deze tool (zolang het logo van Gezonde Spanning Coaching zichtbaar is) en tag vooral mijn account op Instagram en/of Facebook!

Honger tabel

Wanneer heb je nu werkelijk honger? Hoe herken je die signalen van je lichaam? Hierin ligt een hele belangrijke sleutel voor gewichtsverlies.

Met de honger tabel bied ik je een tool die inzichtelijk maakt of je honger hebt

Habit tracker

Als jij je gedrag of gewoontes wilt veranderen is het fijn om actiedoelen te kiezen die je elke dag kan afvinken. Zo wordt een gewoonte het snelst aangepast, want je houdt het ‘top of mind’ en bent als het ware elke dag aan het oefenen.

Hoe overleef ik december?

Stel dat december bij jou altijd op dezelfde manier verloopt en je wilt dat anders. Dit kan van alles zijn meer rust, minder geleefd worden door sociale verplichtingen, niet de hele
maand losgaan op Sinterklaassnoep en andere exclusieve delicatessen,
gematigd eten tijdens het kerstdiner, geen ruziemaken met je schoonmoeder, jezelf niet voorbij rennen in de keuken of zo moe zijn van
alle voorbereidingen dat je helemaal niet van het feest en je gasten geniet.

Ik leer je om het anders aan te pakken in 5 simpele stappen! 

Speciaal voor coachtraject deelnemers

Download ‘Het contract met jezelf.’

Door dit contract te personaliseren (punt 11 & 12) en te ondertekenen ga jij een verbintenis met jezelf aan.

Haal het meest uit je traject en download de PDF direct!

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe content

NB: De eerste nieuwsbrief zou direct na het aanmelden moeten arriveren, check je spam of reclame folder als dit niet gebeurt en voeg claudia@gezondespanningcoaching.nl toe aan je lijst met vertrouwde contactpersonen om je ervan te verzekeren dat je de volgende nieuwsbrieven in je inbox ontvangt.

Geef je voorkeuren op voor content die bij jou interesse past