Afvallen zonder dieet

Afvallen zonder dieet

Afvallen hoeft niet zwaar te zijn, of stom. Je hoeft niet door te bijten…

Ik leer je genieten van lekkers, zonder schuldgevoel!
Afvallen draait om keuzes maken. Niet om worteltjes eten.

Je leert schakelen van en/en naar of/of; soms ben je wat strikter en soms neem je meer. Jij maakt de keuze, dat voelt super krachtig.

Met een coachtraject bij Gezonde Spanning leer je om vol te houden. Niet puur op wilskracht, maar doordat we het leuk maken! Doordat je tijdens het programma gericht oefent op jouw struikelpunten leer je meer over jezelf en je patronen/gewoontes. De persoonlijke coaching geeft je telkens een boost.

Beloofd!

Lees vooral de onderstaande recensies van een aantal coachees die succesvol zijn afgevallen!

Als rasechte Bourgondiër kan ik je vertellen dat ik ben afgevallen zonder dieet en dat ik jou die route ook kan aanleren!
Claudia Stinne - gedragscoach
Claudia Stinne
coach

Meer over mij? Lees het hier!

Gezonde Spanning helpt je naar eetrust

Eetlust is soms een eetlast
Alle diëten al geprobeerd?
Helemaal moe van al dat ‘moeten’?
Van verboden voedingsmiddelen?
Van oordelen in ‘goed’ & ‘slecht’
Zat van het jojo-en?

 

Achtergronden achter je eetdrang

Meestal zit er iets anders achter je eetdrang dan honger.
Heb jij jezelf wel eens betrapt op de bank met een zak chips, terwijl je eigenlijk gewoon moe was en wilde slapen?

Hoe vaak nam je je al voor om het anders te gaan doen? Maar hield je het niet vol?
Ik leer je de achtergronden van je eetdrang kennen, zodat jij wel volgens je doelen kan blijven eten. Je leert jezelf tijdens een coachtraject bij mij beter kennen.

Door in te gaan op wat je drijft en de oorzaak van achterliggende patronen aan te pakken ga je werkelijk veranderen. Dán kan je keuzes maken die bij jouw waardes passen, waardoor je wél afvalt! En – nog belangrijker – waardoor je op de lange termijn slank kunt blijven!

Diëten werken namelijk niet! Dat is wetenschappelijk bewezen.

  • Diëten = het uitsluiten van bepaalde voedingsmiddelen (zoals koolhydraten of bepaalde vetten) of het drastisch beperken van je calorie-inname (crashdieet)
  • Tijdelijk anders eten lukt iedereen, maar als je ermee stopt en weer terug gaat naar je oude eetgewoontes krijg je ook je oude gewicht op den duur terug!

Ik geloof in het doorgronden van je (eet)probleem en dat hoeft niet diepgravend. We laten het verleden rusten en pakken aan wat jij NU wil veranderen.

Ik bied jou een persoonlijk traject. We starten met een intake om jouw doelen en jouw situatie in kaart te brengen.
Daarna zijn er vervolggesprekken in de frequentie die bij jou past (meestal maandelijks).

De theoretische ondersteuning heeft een individuele leidraad en is gericht op duurzaam veranderen. Door in te werken op de mechanismen in je brein doorbreek jij eindelijk oude patronen!
We graven niet diep in het verleden, maar kijken vooruit naar de toekomst. We vieren de kleine succesjes – die zich als vanzelf bundelen tot grote successen – en gaan stapje voor stapje richting je doelen! Voor een blijvend resultaat!

Een levenlang slank, wie wil dat nu niet?

Claudia is een fijne coach. Ze kan geweldig luisteren en weet de juiste vragen te stellen.
Ze schat in wanneer je troostende woorden nodig hebt en behoefte hebt aan een duwtje in de goede richting.
Ze weet je ook te prikkelen met denkvragen. Hierdoor sta je bewust stil bij wat voor jou belangrijk is.

Marleen

sucesvolle afvaller

Claudia is een supercoach!
Wat een heerlijk traject om te doen en wat een geweldige eyeopeners krijg je aangereikt.
Door Claudia heb ik mezelf (her)ontdekt. Ze heeft me een spiegel gegeven en door de juiste vragen op het juiste moment te stellen ben ik achter de antwoorden gekomen.
Door haar ben ik ook veel milder geworden en wat doet dit met een mens ❤️! Ik heb rust gevonden, heel veel rust.
Claudia is zeer positief en enthousiast en dat straalt ze ook uit!

Ann

succesvolle afvaller

Claudia blijft van begin tot het einde van je proces actief, inspirerend en prikkelend. Een geweldige coach!
Een boek lezen of een opdracht maken is één, maar informatie echt toepassen in je leven is moeilijker. Claudia stelde de juiste vragen, waarmee ik inzicht en bewustwording kreeg in mijn eigen gedachten en gedrag.
Ik heb dankzij Claudia een andere relatie met eten ontwikkeld, het bracht me meer dan gewichtsverlies. Ik heb geleerd milder te zijn voor mezelf, te genieten van het nu, ik ervaar rust en luister naar mijn eigen lichaam.
Een dipje hoort bij het leven, zonder dalen zijn er immers ook geen pieken. Maar ik heb geleerd me te herpakken als het tegenzit en hoe ik om kan gaan met mijn emoties.
Het coachtraject is een waardevolle en inspirerende ervaring.

Jolien

succesvolle afvaller

Lieve Claudia,
Als afsluiting van mijn traject wil ik je nog even bedanken en je laten weten hoeveel ik aan je gehad heb.
Ik heb altijd het idee gehad dat je er voor me was. Je bent oprecht nieuwsgierig naar hoe ik de dingen beleef en zoekt samen met mij naar oplossingen die passen. Dat maakt dat ik me snel vertrouwd voelde en durfde naar mezelf te kijken en dat ook te delen.
Ik heb echt ongelooflijk veel van je geleerd! Heel erg bedankt en heel veel succes met je bedrijf!!
Veel liefs Suzanne

Suzanne

succesvolle afvaller

Voor meer reviews, klik hier

 

Gezonde spanning coaching - afvallen krijgt gemiddeld
4.6/5
Is het je teveel?

Mijn individuele traject werkt ook perfect als er een ander probleem aan je eetdrang ten grondslag ligt, want als je alleen eet bij honger (en niet op al die andere momenten van gezelligheid of juist bij stress en verdriet) kan jij moeiteloos afvallen.