Webinar – Gemotiveerd afvallen zonder verboden voedingsmiddelen

GRATIS WEBINAR
Gemotiveerd afvallen zonder verboden voedingsmiddelen

Op 31 maart 2021 om 19.30 uur kan je bij mijn online info avond zijn om alles te leren over ‘afvallen zonder verboden voedingsmiddelen’ en de nieuwe aanvulling van mijn coachtraject: het buddyprogramma

Ben je klaar voor jouw laatste afvaltraject?

In mijn coaching zet ik in op afvallen door middel van gedragsverandering, waardoor je voor de lange termijn leert wat er bij jou past om op gewicht te blijven wanneer je de overtollige kilo’s kwijt bent.

Het welbekende jojo-effect ga je tegen doordat je leert waar jouw neiging tot over-eten vandaan komt. We pakken de oorzaak aan! 

Dat is niet stom, moeilijk of afzien en je hoeft niks anders te eten dan je huisgenoten. Sterker nog… Je mag alles eten wat je lekker vindt! Je kunt op feestjes dus gewoon meedoen, geniETEN van lekkers en tóch afvallen. Daardoor – en door mijn energieke manier van coachen – hou je dit traject gemakkelijk vol.

Denk je nu: “Dat klinkt leuk, maar ik kan nu eenmaal geen maat houden, dus ik kan beter geen lekkers eten…” Beeld je dan eens in hoe het zou zijn als ik jou juist kan leren om wél te matigen? Dat je werkelijk oprecht kan gaan genieten van een paar blokjes chocolade, een bakje chips of één koekje…?!?

Afvallen leuk maken!

We staan veelvuldig stil bij je successen! Ik weet ze te vinden, ook als jij ze zelf even niet meer ziet. Dat beloof ik!

Je krijgt van mij allerlei achtergronden in jouw persoonlijke programma en je doet oefeningen waardoor je jezelf beter leert kennen. Zo kan je zaken aanpakken die eerder onaangeroerd bleven (en dus na elke afvalpoging weer de kop op staken).
Telkens een brokje theorie, op de momenten dat jij daar tijd voor hebt (want je kan alles in je eigen tijd en tempo inrichten), veel tips en sparren met mij over je inzichten.

Op die manier leer jij omgaan met tegenslagen, laat je het alles of niets denken los. Voorkom je het ‘What the Hell’ effect en je mag sporten als je daarvan houdt, maar dat hoeft niet!

Sterker nog, bij mij moet er niks… Jij bepaalt wat er bij jou past en hoe jij het gaat doen. 
Mijn brede (ervarings)kennis is jouw steuntje in de rug, om het dit keer wél vol te houden!

Je doet het zelf, maar niet alleen!

Niemand hoeft ‘alleen’ af te vallen in een coachtraject bij mij, want je krijgt immers je eigen motivator voor een half jaar!
Maar, een back-up in je eigen omgeving kan ook van veel meerwaarde zijn.
Daarom lanceer ik per april het buddy programma, waarin jij het traject met een bekende van jou doorloopt. 
Alles online, dus het maakt geen verschil of je bij elkaar om de hoek woont of juist niet. 
Lees er hier alles over!