Buddy programma

Unieke nieuwe toevoeging aan het coachtraject voor afvallen zonder dieet!

Het Buddy programma

Met gepaste trots presenteer ik de nieuwe toevoeging aan mijn coachtraject!

Herken je dit?

Je voelt je niet thuis in je lijf. Het lichaam wat je nu hebt past niet bij je en je wil er wel wat aan doen, maar wat moet je in hemelsnaam kiezen voor afvalmethode? Er zijn zo ontzettend veel mogelijkheden… (in mijn ogen is er maar één die voor blijvend gewichtsverlies zorgt, lees vooral verder…)

Hoe ga je het aanpakken? Eigenlijk wil je niet op dieet. Je hebt het al vaak/vaker geprobeerd, maar kunt het nooit volhouden en ‘in the end‘ voel je je dan alleen nóg slechter…

Eten en eetgewoontes zijn enorm in ons leven ingebed. Sterker nog, ze zijn verweven met alle sociale activiteiten die we ondernemen… Juist daardoor zit er vaak meer achter je eetgedrag dan honger alleen!

Ik zet daar in op gewichtsverlies voor de lange termijn doordat ik samen met jou toewerk naar een veranderde eetrelatie. De focus ligt niet op verboden voedingsmiddelen, juist niet! Bij mij kan je afvallen en toch alles eten waar jij écht van geniet.

Voel je relaxt in je lichaam

Klinkt te mooi om waar te zijn?

Nee hoor, ik beloof geen ‘quick fix’. Je zal er echt wel iets voor moeten doen (of laten) op sommige momenten, maar dat betekent niet dat je niks lekkers mag eten en op wortels moet kauwen terwijl de rest van je gezin een zak chips verorbert als jullie knus op de bank een film kijken…

Lees meer over de inhoud van het programma

Voorwaarden voor succesvol veranderen

Heb je de voorwaarden om succesvol te veranderen wel eens gehoord?

  • herinner jezelf aan je doelen, dus omring je met reminders
  • kijk altijd wat er voor jou werkt (a.d.h.v. tips die je krijgt)
  • maak veranderingen gemakkelijker door ze te koppelen aan een gewoonte die je al hebt
  • geef het 2 tot 3 maanden de tijd
  • zoek hulp in je omgeving, doe het samen!

Alle voorwaarden waren al in mijn programma’s opgenomen.
Door de theoretische lessen en de coaching die je krijgt raak je in een half jaar helemaal gewend aan je nieuwe leefstijl, waardoor je na afloop zelfstandig verder kunt! Zonder ooit nog op dieet te hoeven.

Nieuwe toevoeging: buddy programma!

Met mijn nieuwe buddy programma komt er een extra dimensie bij!!
Dit is totaal uniek vergeleken met alle andere programma’s die ik ken!

Jij kan jouw traject ingaan met jouw eigen buddy! Want, als je wilt veranderen… wie kan jou daar dan beter in bijstaan dan iemand die je goed kent? Iemand met (ongeveer) dezelfde doelen, die jou kan helpen om scherp te blijven.

Leer weer van jezelf houden

Het is super motiverend om dit traject met iemand anders in te gaan! We staan namelijk telkens stil bij wat er goed gaat en al die successen kan je dan samen vieren!

Je (beste) vriend(in), je buurvrouw, een collega… iemand anders. Het maakt eigenlijk niet uit wie je kiest om je buddy te zijn.
Als jullie elkaar maar vertrouwen en willen afvallen zonder dieet!
Dan gaan jullie (online, dus het maakt ook niet uit of je buddy aan de andere kant van het land woont) samen een fantastisch traject in!
Jullie motiveren elkaar, kunnen overal over sparren en daarnaast krijg je ALLES wat je anders ook al kreeg in een coachtraject bij mij, namelijk…

Inhoud coachtraject

  • Theoretische achtergronden over effectief veranderen, met leuke & verdiepende oefeningen, waardoor jij (haast moeiteloos) je eigen patronen onder de loep neemt zodat jij effectief je eetrelatie kunt aanpakken en daardoor afvalt (zonder dat je strikte dieetregels volgt, je mag alle voedingsmiddelen eten). Deze training is in je eigen tempo en op je eigen moment te volgen
  • Persoonlijke coaching, laagdrempelig via chat én videogesprekken

Bonussen:

  • Een database vol lekkere recepten en voedingstips
  • MindFit lessen als aanvulling om meer in contact te komen met je behoeftes, met je lichaam én om op een leuke, toegankelijke manier te kunnen bewegen.

Wie is je coach?

Elke deelnemer in elk coachtraject bij mij krijgt mijn assistentie!

Hier lees je meer over mij

Ik bestempel mezelf als koningin in motiveren.

Het voelde best als een drempel om die bewering te doen, maar de claim is niet ongegrond… Lees de reviews van deelnemers die je voorgingen maar eens! En hieronder zie je mijn kernkwaliteiten. Alle woorden die genoemd werden toen ik deelnemers, vrienden, familie en collega’s vroeg hoe ze mij in drie woorden zouden omschrijven: 

Kernkwaliteiten Claudia Stinne

Hoe meld je je aan voor het traject?

Neem gerust contact met me op als je graag nog meer info wil. Dat kan via de ronde knoppen hieronder.

Ben je al zo enthousiast dat je wil starten? Boek dan een (gratis) kennismakingsgesprek in! Stem daarvoor een moment af waarop je buddy en jij allebei kunnen en plan jullie afspraak in mijn digitale agenda door middel van de button rechts!

Tot snel!

Hartelijke groet,
Claudia Stinne
Gedragscoach – Gezonde Spanning Coaching